Explicit Magazin

Explicit Magazin

Több, mint száz vállalkozásötlet a Minnertől

2016. augusztus 02. - explicitmagazin

Sokan kezdenének vállalkozásba, de nincsen megfelelő ötletük, ami eléggé egyedi, vagy működőképes lehetne a piacon. Néha csak egy kis inspiráció kell, és a fantázia beindul, ezért nem árt néha ötleteket gyűjteni.photo-1415348667647-9e035495cfb7.jpg

Egy átlagos vállalkozási ötlet nem valószínű, hogy megállná a helyét a jelenlegi piacon és ennek a rohamos fejlődés sem kedvez. Éppen emiatt kell valami, ami megkülönbözteti a többitől, amitől kiemelkedik az átlagosból, és különleges a saját piaci szegmesében. Az az általános tapasztalat, hogy a kezdeti sikerek elmaradása arra készteti a vállalkozókat, hogy ha az üzlet néhány hónap alatt nem hozza a várt bevételt, akkor feladják és inkább megszüntetik a vállalkozást. Hogy ne vesszen kárba a kezdeti befektetés, érdemes alaposabban átgondolni a tevékenységet, utánajárni a jogi háttérnek és megfelelő üzleti tervet készíteni, no meg a megfelelő, kivitelezhető, egyedi termék, vagy szolgáltatás kigondolása sem elhanyagolható. Nem árt, ha a kreativitás már az elején megvan, manapság pedig az internetnek köszönhetően rengeteg információ a rendelkezésünkre áll, ingyen és bérmentve. 

A magyar emberek szerencsére nagyon kreatívak, ezt a jól menő vállalkozások is bizonyítják. De vannak olyanok, akik szeretnének saját lábra állni, mégsincsen egy igazán egyedi ötletük. A Minner.hu gazdasági hírportál az egyik különleges rovatában több, mint száz vállalkozásötletet gyűjtött eddig össze, amelyek a magyar piacon is megállnák a helyüket és bárki bátran sikerre viheti őket.

Az ötletek módosíthatóak, egyedibbé tehetőek, kifejleszthetőek saját verziók, tökéletesítve a terméket vagy szolgáltatást, bátran formálhatja bárki, ahogyan szeretné. Néhány kreatív cégötlet példa a különleges vállalkozásokhoz: 
- Kisállat kiközvetítő cégeknek, a dolgozói munkakedv javítására
- Amerikai típusú házibuli rendezvényszervezés
- Lakásbutik
- Randiszervező
- Virtuális ügyfélszolgálat, chat weboldalszolgálat.

A többi cégötlet megtalálható a Minner Indíts vállalkozást rovatában. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!

Az Explicit Magazin Neked szól, aki TÖBB vagy.

KÖVESS MINKET!fb-logo_explicit2.pnginsta2.pngtwitter-logo2.pngbloghu_logo1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr148931090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása