Explicit Magazin

Explicit Magazin

Legyél újra gyermek - hallgasd A kis hableányt!

2020. május 03. - explicitmagazin

Andersen világhíres meséjét Rost Andrea operaénekesnő meséli el, hangoskönyvben.

eozfiesxuaaphlt.jpg(fotó:Twitter)

Hans Christian Andersen dán költő és meseíró élete folyamán 156 mesét írt, amiből több alkotás is világhírű lett. A kis hableány-sztorit sokan fel is dolgozták, készült belőle film, balett, több rajzfilm is, és ezutóbbiból egy verzió bekerült a Disney-klasszikusok közé. 

Az eredeti, korántsem könnyed történet valójában sokkal inkább felnőtteknek szól, mint gyerekeknek, hiszen Andersen, akármennyire is színesen és gyönyörűen fogalmaz a műveiben, mégiscsak mély szomorúság rejlik a soraiban és koránt sincsen minden mesének boldog vége.

Andersen magányos alkotó volt, sokáig nem lelt sikerre, de minden írásának volt mondanivalója, amit mind a saját érzelmi kihívásaiból kerített. Az általa kitalált karakterekben valahol a saját sorsát elevenítette meg.

A valódi szeretetről szóló történet első felét Rost Andrea selymes beszédhangján hallgatjuk. 

Az Explicit Magazin Neked szól, aki TÖBB vagy.

KÖVESS MINKET!fb-logo_explicit2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4715658100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása