Explicit Magazin

Explicit Magazin

Az első kanadai podcast magyar nyelven

2020. szeptember 14. - explicitmagazin

Két magyar srác Kanadából, akik nagyot mertek álmodni egy podcasttel. pexels-photo-3021055.jpeg

A Lator és Lázadó néven publikáló két fiatalember 2017-ben gondolt egyet és elindította a Kanada Banda első magyar nyelvű podcast-et, amit - a címből is kitalálhatunk - Kanadából streamelnek.

A Kanada Banda név utal egyrészt a fő témakörre, azaz az országra, másrészt arra, hogy a podcastek milyen szellemben készülnek. Közvetlen és barátias beszélgetéseket hallhatunk válogatott témákban, ügyekről, életérzésről, egy kis politikáról, villanyautókról, meghívott vendégekről, valamint az éppen világban zajló aktualitásokról.

Mindeközben szívesen bevonják a hallgatót/olvasót, hiszen a téma közös, az eszmecsere pedig hasznos lehet bárki számára. 

Weboldalukat látva nem is gondolnánk, hogy mindez két ember munkája, ugyanis online nem csak az adások érhetőek el, hanem írásos tartalmakat is felvonultatnak. Nem is keveset, a juharszirupos kanadai Coca Colától az Indexen át a tecnikai vívmányokig ezerféle kérdéskört felvetnek. Nem hiába mondják, hogy a téma az utcán hever és a Kanada Banda pedig megtalálja a kincseket - és fel is szedi szerencsére. 

Célközönségük viszont - mivel a topikjaik annyira szerteágazóak - nem csak a kanadában élő magyarok, vagy akik tervezik a kiköltözést, hanem bárki, aki szívesen hallgat meg kulturált eszmecseréket, érdekességeket és elgondolkodtató témákat, magyar nyelven.

Bár a Kanada Banda már három éve töretlenül gyártja a minőségi tartalmakat, és bár tudom, hogy már sokan hallgatjátok őket, ennek ellenére méltánytalanul kevés a követőszámuk a különböző social media platformokon. Reméljük, hogy ez hamarosan változni fog, mert a témáik valóban érdekesek, vagy szórakoztatóak, de alapvetően létjogosultságuk is van. Van, amiről lehet beszélni, és van, amiről kell.

Kövessétek és hallgassátok fiúkat!

www.kanadabanda.com

https://www.facebook.com/kanadabandapodcast

Köszönöm, hogy elolvastad, ha tetszett a bejegyzés, lájkold, oszd meg!
Lájkold az Explicit Magazin Facebook-oldalát, tarts velem!  

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr913834088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása