Explicit Magazin

Explicit Magazin

Rendeltél már ételt magadnak? És a kutyádnak?

2019. május 15. - explicitmagazin

Manapság az embernek még magára sincsen ideje főzni, nemhogy a kutyájának. De az állatnak enni kell adni, és ha már az embernél jól bevált az ételrendelés, akkor ez miért ne lenne másként az ebnél?pexels-photo-343241_1.jpeg

Nem mindennapi lehetőség nyílt meg az elfoglalt gazdáknak, ugyanis a házhozszállításos, frissen főtt kutyaeledel már nem csak egy idilli kép, hanem maga a valóság.

Lehet, hogy furcsának tűnik, de a XXI. századi betegségek már a kutyáknál is megjelentek. A tenyésztés, a fajtajellegzetesség, vagy a génöröklődés okozta gyenge immunrendszer ennél a fajnál is kiütközik: mára nagyon sok kutya (és ezáltal kutyagazda) küzd különféle makacs és visszatérő allergiás betegséggel. 

Az egészséges, megfelelő étrend előállítása viszont igencsak időigényes, még egy kistestű állat számára is. A legtöbb bolti kutyaeledelben rengeteg a tartósítószer, vagy az olyan adalékanyagok, amelyek nem tesznek jót az állatnak, ráadásul a valódi hústartalmuk elenyésző. Így a szervezetük számára hasznosítható tápanyag iszonyatosan kevés egy adag elfogyasztott eledelben.
Ezeket válthatja ki a kutya ételének otthoni előállítása, azaz a főtt alapanyagok előkészítése, amibe tudjuk, mi kerül bele pontosan. Ezek jó minőségű állati húsból, zöldségekből és rizsből állnak, amit szintén nem mindenhol könnyű beszerezni (a nagy élelmiszer áruházakban árult embereknek szánt húsárú sem mondható jó minőségűnek sajnos).
Már csak a hús beszerzése időben és minőségben is egy örök küzdelem, főleg, ha egy eliminációs diétát veszünk figyelembe, ezért erre az igényre épül a Kedvencek Konyhája, ugyanis ők porciózva szállítanak főtt ételt - kifejezetten kutyáknak. Kis- és nagytestű kutyáknak lehet válogatni a különféle (egyébként nagyon jól kinéző) falatok között, egy egész hétre.
pexels-photo-1629781.jpegEmberi fogyasztása alkalmas, jó minőségű, ellenőrzött húsokból készítik a ragut, mindig friss alapanyagokkal dolgoznak, ráadásul  nem használnak cukrot, sót, illetve fűszereket az eledel elkészítése során. A plusz, hogy ha speciális diétára van fogva az eb, vagy egyszerűen nem szereti például valamelyik zöldséget, akkor van lehetőség extra variációra is.

Ha szívesen megkóstoltatnád a kutyádat a Kedvencek Konyhája finomságaival, akkor ne habozz, rendelj meg egy hetet előre, és főzés helyett inkább sétáljatok minden este jó nagyot a kedvenceddel. 

Kedvencek konyhája weboldal: www.kedvencekkonyhaja.hu

Kedvencek Konyhája social media: https://www.facebook.com/kedvencekkonyhaja/

Az Explicit Magazin Neked szól, aki TÖBB vagy.

KÖVESS MINKET!fb-logo_explicit2.png

Ha tetszett a cikk, kérünk, lájkold a bejegyzést a social media felületünkön is! Köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7614084521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása