Explicit Magazin

Explicit Magazin

Exkluzív boros téli programok Budapesten

2017. november 07. - explicitmagazin

Már csak néhány hét van az évből, és aki nem tette még meg, érdemes kimozdulnia egy kicsit, ellazulni és élvezni azokat a pillanatokat, amelyek a telet is élménnyé teszik. Különleges programlehetőségek borkóstolással egybekötve.pexels-photo-374809.jpeg

Borkatakomba Étterem
Borgasztronómia egy kis történelemmel, egy több teremből álló épületben, a Brückner borkereskedő család pincészetében. A hordóterem például hihetetlenül jó helyszín egy vacsorához, boroshordók belsejében, gyertyafény mellett. Vagy el lehet menni borkóstolóra, a gyönyörű pincészet külön állomásain, tárlatvezetéssel.

Business Wine
A Business Wine egy olyan egyedülálló előkelő kapcsolatépítő rendezvény, amely üzletemberek, cégvezetők, networkerek, vállalkozók számára lett kitalálva, de bárki jelentkezhet, akit érdekel és hasznos lehetne számára az üzleti nexusok kitágítása. Nem csak a borfajták, hanem az elit helyszínek, előadások, kiállítók emelik az esemény színvonalát, egyébként nem csak télen. A jó minőségű bor és a gasztronómia csodás világa megalapozza a résztvevők hangulatát, így az üzleti kapcsolatépítés már csak hab a tortán. Egyedi kezdeményezés, de a megalakulása óta töretlenül sikeres.

Wine & Cruises
Magyarország leghíresebb borai, a város nevezetességei a Dunáról, sétahajózás közben, akár egy romantikus vacsora alkalmával, akár jó élményért. Ki ne szeretne egy szuper hangulatos borkóstolót? 
pexels-photo-370984.jpegMagyar Borok Bálja
Minden év elején rendezik meg a Borok Bálját, ami egy báli eseménnyel összekötött exkluzív borkóstoló. Hivatalosan is báli etikett lép érvénybe, de a programlistában a bál és a borok a főszereplők, az előadások és a fellépők, a műsor és a gasztronómia a mellékszereplők. Sőt, kiállításokat is meg lehet tekinteni este nyolctól, kávéházi különlegességeket kóstolni, vagy kapcsolatot építeni egy-egy ínyenc falat közben, a Sétálótéren. Egy biztos: ez felejthetetlen élmény lehet annak, aki részt vesz egy ilyen borbálon, legalább ha már nincsen Operabál, ez egy hiánypótló, mégis kiemelkedő programlehetőség.

Winelovers Xmas
Egy decemberi, igazi karácsonyi borkóstoló és vásár egyben. Igazi borkedvelőknek, a hazai legjobb borokból, azonnal megvásárolható üveg italokkal. A Winelovers a borkedvelők közössége, szuper borászati bloggal, és különböző borral kapcsolatos rendezvényekkel.

VinoWonka Csokoládé és Borbár
Bor és csokoládé? Az egyik legjobb párosítás az ínyenceknek! A kézműves csokoládé és a megfelelő válogatott, hazai minőségi bor tökéletes választás akár egy jó beszélgetéshez, vagy akár egy randevúhoz. 

Borvacsora
Az Araz étterem privát borvacsorái csodás környezeteben, minőségi és exkluzív ételekkel egyedi kérésre, akár üzleti vagy privát családi borkóstoló est tervezésére tökéletes választás.  Egy jó Villányi, vagy Tokaji négyfogásos vacsorától egészen az exkluzív hatfogásos privát borduett vacsoráig választhatunk a lehetőségek közül, felejtetetlen élményt szerezve a jelenlévőknek. 
dinner-meal-table-wine.jpg

Andante Borpatika

Kulturális borvacsora a Borpatikában, egy beszélgetős, ismerkedős irodalmi esttel. A magas jegyár ellenére hamar elfogynak a jegyek, érdemes követni az oldalukat, mikor lesznek hasonló programok. Aki hanyagolná az irodalmat, az ettől függetlenül elkölthet egy kellemes vacsorát egy jó bor mellett, kilátással a Lánchídra és a Dunára. 

Városliget Café & Restaurant
Városligeti korcsolyázás, vagy egy hatalmas téli séta után a kávézóban egy finom forralt bor igazi feltöltődés, megspékelve egy mennyei ebéddel. A kávézóban asztalt is lehet foglalni, szuper program egy kis kikapcsolódásra. 

A lehetőségek adottak, de aki kevésbé exkluzív, vagy csak egyszerűbb kimozdulásra vágyik, annak elő a termoszokat egy kis fűszeres forralt borral és irány valamelyik szép park, ahol a jó levegőn sétálni lehet egyet, beszélgetni, vagy elmélyülni és kikapcsolni.

Az Explicit Magazin Neked szól, aki TÖBB vagy.

KÖVESS MINKET!fb-logo_explicit2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3913196700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása