Explicit Magazin

Explicit Magazin

Cukkinis szendvics fűszeres csirkemellel

2016. június 09. - explicitmagazin

Vagy legalábbis az egyik legmenőbb. Hús, zöldség és szósz: kihagyhatatlanok egy tökéletes szendvics elkészítéséhez. Ha hihetetlenül laktató, de egészséges szendvicset szeretnél enni, akkor garantáltan sikere lesz a lenti receptnek!dsc_0040_2.JPG

Egyszerű, de nagyszerű, nem igényel nagy főzőtudományt, mégis maximalizálja a gasztronómiai élvezeteket. Egy jó sör mellett a legkiválóbb vacsora, vagy ásványvíz mellett akár a legtáplálóbb reggeli is lehet. A hozzávalók módosíthatóak igény szerint, a sorrend változtatható. 
Felejtsd el a hagyományos szendvicset, vigyél ilyet munkába. Estig lesz energiád!

Hozzávalók:
Korpás, vagy teljes kiőrlésű óriás baguette (vagy bármi hasonló)
Csirkemell fűszeres-csilis pácban
Zöldsaláta
Natúr tejszínes vajkrém
TV paprika
Cukkini
Lilahagyma
Gouda sajt
Hegyes erős

Füstölt sajtszelet
Brie sajt
Uborkás majonéz
Olaj (aki diétázik, kókuszolaj)

A csirkemellet szeletekre vágva kikloffoltuk, és csilivel, olajjal, dalmát fűszerkeverékkel pácolni hagytuk. Szendvicsalapokat félbevágjuk, majd megkenjük natúr vajkrémmel. Ráhelyezzük a karikára vágott hegyes erőst, a salátát, majd a frissen kisütött hússzeleteket. Ezután mehet a sajtszelet, amire kerülhet a hagymakarika. A cukkinit vékonyabb karikára, a paprikát hosszú csíkokra vágtuk, majd kisütve az eddig elkészült szendvicsre halmoztuk. A tetejére mehet a gouda sajt, amit előzetesen megolvasztunk csíkokként, majd ráhalmozzuk a zöldség tetejére, végül a Brie sajt is helyet kaphat, megkoronázva a sajtos-húsos-zöldséges szendvicset. A tetejére uborkás majonézt kanalazunk (aki diétázik, maga készítheti el.)
Ínyenc, variálható, tápanyagban gazdag étel, gasztronómiai érzékrobbantás.

Jó étvágyat!

dsc_0038.JPG

dsc_0043.JPG

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot! 


Az Explicit Magazin Neked szól, aki TÖBB vagy.

KÖVESS MINKET!

fb-logo_explicit2.pnginsta2.pngtwitter-logo2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://explicitmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr228779352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása